Killinger

Vi har ingen killinger pt. men henviser til

og

Salgspolitik:

Vi sælger IKKE vores killinger direkte over nettet, men ønsker at møde de mennesker der vil købe en killing personligt. Alle vores killinger er glade, veltilpassede kæledyr, med en god portion mod og nysgerrighed oveni :-)

En killing til kæl koster 5500 kr., uanset udstillingspotentiale (Det er jo bare god reklame for os hvis vores killingekøbere gider at udstille ;-)) med i prisen er der så også udover kontrakt og stor killingepakke, en FIFe stamtavle; 2 vaccinationer, chipmærkning m/ registrering, sundhedsattest og neutralisering.

En killing til avl koster FRA 6000 kr. inkl. Kontrakt, FIFe stamtavle, blodtype, 1. vaccination, chipmærkning m/ registrering og sundhedsattest inkl. navlebroksattest/kryptochidattest.

MEN vi kan ligeså godt understrege at det er sjældent vi sælger til avl, og vælger vi at gøre det er det kun til personer vi kender, eller til personer som minimum har ejet racekat(te) i et par år og så skal personen helst have udstillet (evt. en kastrat af racen) i et års tid.

Vi forbeholder os retten til at afvise en køber og sælger kun en killing, hvis vi er 100% overbevist om at killingen vil få et godt og blivende hjem!!

 

COPYRIGHT 2004-2014 helligbirma.dk(tm) All rights reserved.